Monday 31 December 2012

Tales of VS

Tales of VS Review

Κονσόλα : Playstation Portable

Εκδότης : Namco Bandai

Κατασκευαστής : Matrix Software / Namco Bandai





Υπόθεση με αρκετές ιδέες...αλλά...



Θεωρητικά ένα παιχνίδι crossover της σειράς Tales δεν είναι δύσκολο να φτιαχτεί μιας και γύρω στα 10 χρόνια τώρα,γίνονται με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο αρκετά καλά crossovers από την ίδια την εταιρία.Αυτήν την φορά όμως,απέτυχαν.Το όλο σύνολο βγήκε αρκετά μέτριο.

Όταν η τεμπελιά βγήκε παγανιά.


Το σύστημα μάχης είναι απαράδεκτο.Το σύστημα μάχης και γενικότερα ο τρόπος παιχνιδιού της σειράς ήταν ο πρώτος που πάντρεψε αυτού του είδους τις μάχες στα Action-RPG,μάχες που είναι σχεδιασμένες για 2D παιχνίδια ξύλου σαν το Street Fighter και το King of Fighters,αλλά με στοιχεία από RPG,όπως οι μάχες που αρχίζουν όταν εμφανιστούν τα τέρατα και οι αρχηγοί,μαζί με την αναβάθμιση μέσω στατιστικών.Αυτό το φοβερό σύστημα έχει πάρει πάρα πολλές μορφές κατά την διάρκεια της σειράς,αλλά αυτήν την φορά βάλαν ότι πιο βασικό,βαρετό και άθλιο σύστημα που ακόμα και το πρώτο παιχνίδι στο NES δεν χρησιμοποίησε.

Απλά καλά ηχητικά.


Ο ήχος και οι φωνές είναι υπέροχες στο σύνολο και οι ηθοποιοί κάνουν άριστη δουλειά.Η επιλογή των τραγουδιών από την άλλη και είναι πολύ μικρή και περιορισμένη,δεν είναι και καλή για τις μάχες.

Ικανοποιητικά γραφικά που καταστρέφονται από την τεμπελιά.


Τα γραφικά είναι αρκετά ικανοποιητικά για το σύστημα.Το μόνο κακό είναι ότι τα στάδια είναι υπερβολικά βαρετά στην θέα και τα τοπία ακόμα πιο πολύ.

Τελικό σκορ : 5.5 / 10


Τελευταία λόγια :

Γενικά ένα παιχνίδι με μια πολύ καλή ιδέα,αλλά,δυστυχώς,με άθλια εκτέλεση και χωρίς δικαιολογία από τις δύο εταιρίες που μας έχουν δείξει άνετα τι μπορούν να κάνουν.

No comments:

Post a Comment