Sunday 23 December 2012

Αge of Zombies (PSP/PS3/Android/Ios) - Review





Kαλώς ήρθατε στην εποχή των Ζόμπι!
Το Αge of Zombies είναι ένα mini game το οποίο κυκλοφορεί για psp,ps3,android & ios.
O ήρωας του παιχνιδιού είναι ο Barry SteakFries.
Mιλάτε με έναν τρελό επιστήμονα ο οποίος σας λέει πως ζόμπι έχουν γεμίσει τον τόπο και πως πρέπει να τα σκοτώσετε όλα για να σώσετε τον κόσμο. Αρκετά τρελή ιδέα. Ταξιδεύετε στην εποχή των δεινοσαύρων, των 60's, στην αρχαία Αίγυπτο, στην αρχαία Ιαπωνία και στο μελλον στον κόσμο των ρομπότ σε συνολικά 9 πίστες.


Αυτό που κάνει πραγματικά να ξεχωρίζει το παιχνίδι είναι το απίστευτο χιούμορ το οποίο διαθέτει.
Η μουσική ήταν ταιριαστή με το θέμα κάθε πίστας και οι διάλογοι απολαυστικοί. Θα λιώσετε από τα γέλια!


Τα γραφικά έμοιαζαν λες και βγήκαν από το χρονοντούλαπο του snes αλλά πραγματικά αυτό είναι δευτερεύων σημασίας. Το παιχνίδι είναι ένα shooter παλιάς σχολής όπου πυροβολάς ασταμάτητα να σωθείς από τις ορδές των zombie. Στο τέλος κάθε κόσμου έχει και boss να καθαρίσεις όπως τον παλιό καλό καιρό. Τόσο απλό και τόσο εθιστικό. Πάνω απ'όλα το παιχνίδι στηρίζεται στην νοσταλγία των παλιών arcade παιχνιδιών που πολλοί θα νιώσουν. Από χειρισμό το παιχνίδι τα πάει επίσης πολύ καλά,  με το σταυρό ή τον αναλογικό επιλέγεις προς ποια κατεύθυνσης πυροβολάς. Με το L ρίχνεις χειροβομβίδες ή νάρκες ή μπαζουκιές και με το Χ (αν θυμάμαι καλά) πυροβολάς. Eτσί ήταν τουλάχιστον στο psp. 


Eκεί που μας τα χαλάει το παιχνίδι είναι η διάρκεια του. Απογοητευτικό να έχει μόνο 5 κόσμους και 9 πίστες στο σύνολο. 

Σε γενικά πλαίσια ενά πολύ εθιστικό mini game με το οποίο θα περάσετε ευχάριστα την ώρα σας. Απ'ότι έμαθα έχουν ρίξει και την τιμή στα 2 ευρώ στα κινητά και στα 5 στο psn network. Οπότε τ'αξίζει τα λεφτά του πλέον. Το λέω αυτό γιατί αρχικά έκανε 10 ευρώ...
Γενική βαθμολογία 8/10

No comments:

Post a Comment