Thursday 6 March 2014

Twitch plays pokemon (part 2)





Είχαμε μείνει στη Celadon. Με τον False Prophet στην φαρέτρα μας και με την ομάδα μας αποδεκατισμένη και αποφασίσαμε να κατευθυνθούμε προς την Saffron και το δεύτερο κακό μέρος της Team Rocket. Το Silph Co. Πρόβλημα. Μεγάλο. Περίεργο μέρος και το hivemind τα είχε χαμένα. Με μεγάλη προσπάθεια και με την βοήθεια της δημοκρατίας, η οποία ήρθε πολύ νωρίς κατα την γνώμη μου, πήραμε το κλειδί του ασανσέρ και βρεθήκαμε αντιμέτωποι με τον Giovanni. Εδώ πρέπει να αναφέρω ότι πολύ πιο πριν είχαμε καταφέρει να πιάσουμε ένα ακόμα Rattata. Ακριβώς o αδελφός του Jay Leno στον οποίο μάθαμε το Dig ήταν εδώ να μας βοηθήσει. Βέβαια το συγκεκριμένο Rattata ήταν λίγο πιο αναρχικό από τον Jay Leno καθώς αποφάσιζε ενώ είμαστε μπροστά από τον Giovanni και έτοιμοι να τον πολεμήσουμε να χρησιμοποιήσει το Dig και να πάνε χαμένες 32 περίπου ώρες περιπλάνησης στο κτίριο. Το ίδιο έγινε και στο Dark Cave.



Δεν πειράζει όμως, συμβουλευτήκαμε άλλη μια φορά το Helix Fossil και ξεκινήσαμε ξανά. Φτάσαμε πάλι μπροστά από τον Giovanni. Η παρακάτω εικόνα παρουσιάζει ακριβώς τι έγινε την δεύτερη φορά.


 
Ναι αφού ο Red κουτούλησε σε όλους τους τοίχους βγήκε από όπου μπήκε. Μπορεί να αργήσαμε, αλλά τον Giovanni τον αντιμετωπίσαμε και τον νικήσαμε και μας άφησε το Sliph Scope για να δούμε τα φαντάσματα στην Lavender και ενώ είμαστε έτοιμοι να πάρουμε το ποθητό αντικείμενο.... Digrat. Βεβαια στο Silph Co. έγιναν πολλά φανταστικά πράγματα, όπως η απόκτηση του AIIIIIIRRRR, του Lapras, ο οποίος από εδώ και πέρα έγινε ο Air Jordan , ο μεγάλος Προφήτης και η εύρεση της Master Ball.



Στην Saffron το hivemind αποφασίζει ότι χρειάζεται και ένα fighting type Pokemon, οπότε κατευθύνεται προς το Dojo, το οποίο καθαρίζει με παροιμιώδη ευκολία και αποφασίζει να διαλέξει τον Hitmonlee, τον οποίο ονομάζει C3KO, με το πραγματικό του όνομα να είναι CCC. Στη Σαμπρίνα και το γυμναστηριό της σπαταλήσαμε τουλάχιστον 1 μέρα, δεν είμαι σίγουρος ήταν η 9η μέρα στης οποίας το τέλος άρχισα να παρακολουθώ, αλλά το όλο θέμα τελείωσε με μια καταπληκτική εμφάνιση του tank μας Bird Jesus.



Η 10η μέρα μας βρήκε στο Safari Zone, προσπαθώντας απεγνωσμένα να πάρουμε το HM-Strength μέχρι που η δημοκρατία βγάζει τα κάστανα από την φωτιά. Ένα από τα πιο καταπληκτικά πράγματα που συμβαίνουν σε αυτό το παιχνίδι είναι ότι πάντα νικάμε τις πιθανότητες. Έτσι όταν βλέπουμε μπροστά μας ένα Nidorino και πετάμε την τελευταία μας Safari Ball, φυσικά και το πιάνουμε και με ένα φανταστικό χειρισμό της αναρχίας αμέσως του δίνουμε την Moon Stone και γίνεται Nidoking, ή ο AAAAAAAAAA ή όπως είναι γνωστός ο The Fonz, όνομα παρμένο ήρωα κλασσικής αμερικάνικης σειράς χαρακτηριστικός για το coolness του. Παρόμοια πιάνουμε και ένα πανέμορφο Venomoth το οποίο ονομάζεται ΑΤΤVVV ή αλλιώς All-Terrain-Venomoth














Σε μια άλλη εξαιρετική επίδειξη οργανωμένου χάους , το anarchy mode καθαρίζει το γυμναστήριο του Koga άνετα (το να μπει μέσα βέβαια αποδεικνύεται Ηράκλειος Άθλος, λόγω ενός Ledge ή αλλιώς φράχτη) και φυσικά μετά περνάει μια μέρα μέχρι να μάθουμε στον Air Jordan το Surf και να σταθούμε στην παραλία και να το χρησιμοποιήσουμε. Αλλά δαμάζουμε τα κύμματα.


Εκείνη την περίοδο το hype για το παιχνίδι φτάνει σε δυσθεώρητα ύψη, με το stream να αναμεταδίδεται σε φοιτητικά μπαρ στην Αμερική και τα memes να παίρνουν φωτιά.

Βέβαια η μάχη με τον Blaine και τα πενηντάρια Pokemon του είναι δύσκολη εώς αδύνατη, καθώς πέρα από τον Bird Jesus η υπόλοιπη ομάδα είναι χάλι μαύρο, οπότε το hivemind αποφασίζει να κυνηγήσει το όνειρο. Το Θρυλικό Πουλί του Κεραυνού. Τον Zapdos. Μέσα στο Power Plant γίνονται απίστευτα σκηνικά με το πιο αξιομνημόνευτο να είναι το παρακάτω:



 
Τίποτα δεν αγγίζει το Pidgeot μας!!!

Πλεον είμαστε μπροστά από τον Zapdos και σε μια επίδειξη ψυχραιμίας πετάμε απευθείας την Master Ball και έχουμε πλέον ένα ακόμα πολύ καλό Pokemon στην ομάδα μας. Στην ομάδα μας είπα; Στο PC εννοούσα.

Τα γεγονότα που ακολούθησαν την προσπάθεια του hivemind να αποσύρει τον Zapdos απο το PC έχουν μείνει στην μνήμη ως Bloody Sunday. Στην πρώτη προσπάθεια αποθηκεύουμε τον Air Jordan, Bird Jesus και βάζουμε τον Zapdos, γνωστό και σαν Electric Jesus στο παρτυ. Αλλά δεν σταματήσαμε εκεί, αποθηκεύουμε και το ATV και τον Drowzee στο PC και παίρνουμε δυο μικρά Nidoran και ένα Rhyhorn κληρονομιά από το Safari Zone. Μα καλά δεν μπορούμε να συνεχίσουμε έτσι, ψελλίζει το hivemind και παλεύουμε ξανά με το PC. Κάπως το Zapdos αποθηκεύεται σε άλλο Box μαζί με τον Dux (Farfetch 'D). Για να μην περιαυτολογώ και επειδή είναι πολύ δύσκολο και να το γράφω μετά από πολλές ώρες, 3 ή 4 αν θυμάμαι καλά ο απολογισμός των Pokemon που έγιναν released είναι ο εξής:


·        3 Venonats
·        3 Nidorans
·        1 Paras
·        1 Geodude
·        1 Exxeggcute
·        The New Hope, δηλαδή το αγαπημένο μας Oddish που είχε γίνει Gloom, o Cabbage.
·        O Dux το μοναδικό Pokemon που ήξερε Cut.

·        Και τέλος ο Digrat που πλέον λεγόταν BigDig καθώς είχε γίνει Raticate



 

Στο τσακ γλίτωσε ο Bird Jesus, καθώς ήταν ένα A πατημένο στο chat μακριά από το release... Για την ακρίβεια εκείνη την στιγμή έσκασαν δυο εντολές η μια ήταν ένα Β και ένα Α, αν ήταν ανάποδα το Pidgeot θα είχε απελευθερωθεί. Αλλα ευτυχώς Lord Helix saved us.

H ομάδα μας πλέον αποτελούταν από τον Bird Jesus (Pidgeot), Electric Jesus (Zapdos), The Keeper (Drowzee), Air (Lapras), The Fonz (Nidoking) and ATV (Venomoth). Mε βαριά καρδιά κατευθυνόμαστε λοιπόν προς τα νησιά Cinnabar.
ΤΕΛΟΣ 2ου ΜΕΡΟΥΣ.

No comments:

Post a Comment